"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Contest : I am Malaysian Cool Blogger.
/ ASSALAMMUALAIKUM /

Haaa , Adi ditag lagi oleh Mr Purplr yg slalu join contest ni , Suke usaha Mr Purple .
heee , ok staright to the point . lau korang nak join , klik banner kat bwh ni k , 



Cara - cara untuk join contest ini :

 Like Fanpages Blog khairina. ' When the Sun goes down ' (wajib)
♥ Follow blog Khairina Hairuddin (suka hati awak)
  Click Churp Churp khairina di sidebar, duit untuk pos kan hadiah.
 Buat satu entry.
 Anda hanya perlu letak banner yang dirrect link ke contest ini
♥ Tag tiga orang rakan anda, pastikan mereka tahu.
 Sudah siap ? Berikan link post di comment entry ini.
Pemilih pemenang :
 Blog yang cool .
♥ Blog yang tak serabut.
♥ Blog yang ringan gila :P
Hadiahnya :


(maybe akan sentiasa diubah-ubah sebab banyak lagi hadiah yang khairina tak pakai, boleh click label dibawah untuk tengok)

 First Winner : Top up and Handphone Case with Handphone Strap
 Second Winner : Handphone case with keychain and Brooch flower
 Third Winner : Handphone strap with brooch flower 
Adi Tag : 


Amy Syahiera , Kak Ziera , Naura 


Post By Adie Putra @ Jan 28, 2012 | 0 Alien's

Post a Comment