"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Itulah ertinya teman

Ok . Adi kat sini tak nak cakap bnyak . Sebab Adi terSANGAT lah BORING .
You can call me "BORING BOY" . Hahaha . Pelik sangat nama ituh kan ?
Adi boring sebab sume anak sedara Adi da balik umah dia . Yela , da nak naik skolah .
Kalau dia orang ada , Adi tak lah boring sampai macam ini ? Kan kan kan !!
Adi boring sebab tak dapat sakat dia orang lagi . Buat dia orang MENANGIS . Hua hua !

Korang bole lah ada adik . So tak boring sangat . Adi kat sini bukan nak Adik .
Cuma nak anak sedara Adi tuh ada kat sini . Hahaha . LAWAK BENO !
Ok . Adi malas nak update panjang - panjang . Bukan dapat kembalikan dia orang pun .
Hahahah . Ok bye .

SALAM dari Adi Putra 


Post By Adie Putra @ Dec 27, 2011 | 2 Alien's

Blogger syamy said...

uwaa ! kesian kawan aku sorang nie,
ngee ,~

 
Blogger Adi Putra said...

hahahahaaha

 

Post a Comment