"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Menduduki Bulan Baru :]

Hi korang . Da lama Adi x mengUPDATE blog ni kan . Hahaha . Kesian blog ni . Terpinggir .
Ok . Adi nak mengucapkan SELAMAT BULAN BARU . Hahaha . Adi harap bulan baru ni bulan yg bagus . 
Korang pon nak benda baik berlaku pada korang kan . Adi pun sama . Hahaha .

Hope begitulah . Adi ingin meminta maaf kpd orang yang Adi pernah wat dia 
# Sakit Hati
# Nangis
# Marah
# Rasa benci pada Adi
# macm2 lg lah .

Adi mmg tahu Adi ada bnyk wat salah kat korang . Skrang ni Adi susun SEPULUH jari tangan untk mnx maaf.
Ok . Dah macam HARI RAYA dah . Hahaa . Ahad mnngu ni kan kita RAYA kan ?
Tu lah Adi nak mnx maf kat korang . Hope korang maaf kan k .
Bye :]


Post By Adie Putra @ Nov 1, 2011 | 0 Alien's

Post a Comment