"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Jualan Coklat sempena HARI RAYA HAJI :]
Ok . Ni pertama kali Adi nak cuba menjual secara ON9 . Hope menjadi :]
Nak cari wit lebih katakan . Hope korang bole la TEMPAH . Dijamin berkualiti tau .
Lau nak POST berharga RM6 jer . Hope korang tolog Adi TEMPAH tau .
Ok . Kat bwh ni ada beberapa contoh . Lau nak korang IM Adi [ TEKAN SINI ] .



Ok . Ni Adi jual . Tgk bwh :]

1 kotak berharga RM8.00

dalam satu kotak ada 4 biji coklat 

Ni yang paling TERLARIS . Heheh~

1 kotak berharga RM4.00

dalam satu kotak ada 2 biji coklat 


Ni pon ok gak . Best tau :]

satu kotak berharga RM14.00
dalam satu kotak ada 9 biji coklat



Ni pon yg paling TERLARIS . Comel plak tuh :]
Bole letak gambar kita tau . 
Harga sebenar sebiji RM3.00

1 biji berharga RM2.50 

2 biji berharga RM5.00


ni khas untuk besday or pape jer .
Bilangan coklat ada 24 biji

1 kotak berharga RM48


Post By Adie Putra @ Oct 25, 2011 | 4 Alien's

Blogger wp said...

ade tak coklat yg i love you atau happy birthday..

 
Blogger Adi Putra said...

mcm mne tuh ?

 
Blogger Adi Putra said...

Ada lau nak tempah coklat hepi besday

 
Blogger Adi Putra said...

Sesiapa yg nak tempah coklat utk hepi besdaypun blh...

 

Post a Comment