"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
banyak tuto request :)
heee :) semalam dgn harini Adi rajin membuat TUTORIAL,,
ini direquest oleh NAURA BIEBER :]
thanks kerana banyakkan TUTORIAL Adi . Thanks jgk merajinkan Adi :)
Adi gembira sgt sbb di dpt tolong orang :] heee~

haaa~korang semua bole request kat Adi,,Adi x kesah ..
.apa pun TUTORIAL Adi akan cuba ...
baikkkan Adi~ heeeee,, #pujidirisendiri
ok cukup puji diri sendiri ..

Adi jugak ada membuka TEMPAHAN untuk edit blog ,,
kalau korang nak korang bole tkn TAB MENU Adi kat sebelah kiri ...
yang bertajuk [TEMPAHAN]
sangat murah tau .. berbaloi - baloi .
Adi akan edit dgn cantik mcm blog Adi sendiri ~
k ar..
bye~




Post By Adie Putra @ Oct 22, 2011 | 0 Alien's

Post a Comment