"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
TUTORIAL link hover

hurms . bersambung kembali . Adi nak wat jgk la tuto bnyk2 mcm blog
org len . jeles tau . heeeee :)

ok yg ni plak TUTORIAL link hover , so sapa yg nak ikut ikut la ...
lau x nak x pa :) x marah pon :D

firstly macam biasa korang gi design >> edit html >> tick expand widget template

lepas tue korang carik code ni tekan ( Ctrl+f ) serentak tau


a:hover{
dah jumpa ke ?? kalau da , copy plak code kat bwh ni then paste dekat bwh a:hover{


color:#000000; background:url( URL GAMBAR);
background-repeat:repeat;
text-decoration:none
}
lepas tuh korang pilih hover mana yang korang nak and copy URL dia ok .

hujan :





http://dl5.glitter-graphics.net/pub/590/590935ankbyj1xx4.gif
awan hati :





http://sl.glitter-graphics.net/pub/602/602355k2suf9v03y.gif

nak lagi ?? korang cari kat sini ok . sebarang soalan tinggalkan di shoutbox :)


Post By Adie Putra @ Aug 8, 2011 | 0 Alien's

Post a Comment