"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
hari yg bosan !
salam my follower yg sentiasa membaca blog Adi , 
pe kabo kah anda ? sihat kah anda ?
hope sihat sajerrr . 

hurms . harini hari yg bosan bg Adi kat skolah !
sebab ? sebab Adi dapat pergi kelas teknik menjawab kertas BM
hurms . Adi blurr la . 

sebab pa ?
cikgu yg ngajarnya ,  kalo bule tulisannya nak kecil mcm semut . 
haaa . Adi mmg x 6pk . SURE x tpu . 
hurms  .  so apa lagi cikgu ajar kat dpn ,  Adi ckp di belakang .
haaa . 

sambil ckp uw Adi adalah wat seni sikt . 
hasil dr tgn Adi sendiri tau . haaaa . 
nak tgk x gambarnya ?
ni dia gambarnya !













jgn gelak kalau x cntek . haaaa . 
cntek x ? 
lau x cntek keluar dr blog Adi sekarang jgk !
haaaa . x dela gurau saja . 

dan hari ni jugak la ,  ramai dak2 kelas Adi x da ? 
sebab pa ? sebab diorang terpilih tekni mnjwb krtas soaln AGAMA
hurms . Adi x terpilih pon . 

lelaki melayu yg tinggal hnya 4 orang saja ? 
iaitu ADI , IZZAT , PIJOL , AKMAL !.
tp x pa la .bkn rezeki Adi .

okla , sampai sini saja celoteh Adi pada harini . 
hope entry Adi ni ok . 
bye !


Post By Adie Putra @ Jul 19, 2011 | 1 Alien's

Blogger Adi Putra said...

:)

 

Post a Comment